Banner, molinó és poszter tartó állvány szerkezetek promóciókra


A banner tartó reklámeszközök nagy előnye, hogy segítségével plakátunk, nyomatunk vagy info grafikánk bárhol kihelyezhető.
A kihelyezés során nem kell, hogy a plakátot molinót a falra akassuk, vagy a plafonról lógassuk. A banner tartó állványaink önállóan megállnak a lábukon, így az információt hordozó plakátot, molinót bárhol "mutogathatjuk".

Népszerű kiállítási és reklám eszközök a banner és molinó tartó állványok. A banner tartó szerkezetek olcsóbb árfekvésű reklámeszközök. A displayek összeállítása pár percet vesz igénybe. Lerakjuk a lábat, majd a függőleges oszlopra akasztjuk a plakátot rögzítő sínt. A plakátot vagy molinót különbözőképpen tudjuk a felállított szerkezetre rögzíteni: ringlikkel, sínekkel vagy bújtatóval.
A rögzítéstől függetlenül a bannertartó szerkezetek mind úgy működnek, hogy a rájuk helyezett molinót szétfelé feszíti (függőlegesen), a táblát (szerkezet függő) pedig összeszorítja.

Használat után a szerkezetet a hord táskában, a dekorációt feltekerve, a szerkezettől külön szállíthatjuk és tárolhatjuk.

Poszter tartó állványaink előnye, hogy akár már meglévő plakáthoz is használhatjuk, illetve nagyon egyszerűen cserélhetünk grafikát.

Kérjük, válasszon az fenti szerkezeteink közül! Vagy kérje szakértő kollégánk segítségét!
A feltüntetett árak a nyomtatott dekorációval együtt értendőek!posta cím

Címünk: Daniella telep
1106 Budapest, Jászberényi út 82/C.
(Kérjük mielőtt indulna, telefonáljon!)Oldalunkon cookie-kat használunk, hogy a legjobb élményt tudjuk nyújtani felhasználóinknak. További információk