Betűvágás, fóliavágás

Üzlet, Iroda, Lakás dekor

Kirakat és ablak dekor

Faldekoráció

Kiállítás

Dekoráció készítés egyedi igények szerint

 

A dekoráció az egyik leghatásosabb és legelterjedtebb hirdetésfajta. Gondoljunk bele, hányan megfordulnak az üzletünk előtt vagy az autónkat az utakon naponta mennyi szempár látja. A mai világunkban luxus lenne üzletünk falát, kirakatát vagy a céges autónkat dekoráció nélkül hagyni. Az Internet és web shopok világában, mikor személyesen szeretnénk átvenni a megrendelt terméket, de még csak az utcát sem nagyon találjuk, nemhogy a kapualjban elbújt ügyfélszolgálatot.

Az első benyomás rendkívül fontos a vevőszerzésnél.

De egy gondosan megtervezett üzletportál képe, vagy egy ízléses grafika bizalmat kelt a leendő ügyfelekben, hiszen az első benyomás nagyon fontos.

A mai rohanó világunkban minden cégnek szüksége van az egyedi, igényes megjelenésre, ha a szeretné az ügyfelei partnerei bizalmát elnyerni. Az offline, az arculati elemek fizikai elkészítésében nyújtunk segítséget a dekorációs elemek készítésével és kihelyezésével.

Legyen szó egyszerű fóliavágásról vagy egy bolthálózat teljes arculati elemeinek gyártásáról és az üzletekben való dekoráció telepítéséről.

Nem ijedünk meg akkor sem, ha autót, repülőt, vagy hajót kell feliratozni, matricázni. Ha a feladat megkívánja a földön fekve, vagy az emelő kosárban nyújtózkodva is, de a dekorációs elemeket szakszerűen a helyére tesszük.
posta cím

Átvételi hely: (előre egyeztetett időpontban)
1144 Budapest, Kerepesi út 136-138.
Számlázási címünk:
1165 Budapest, Futórózsa u. 71. 3 em.4.