Betűvágás, fóliavágás

Üzlet, Iroda, Lakás dekor

Kirakat és ablak dekor

Faldekoráció

Kiállítás

Dekoráció nyomda, dekoráció készítés Budapest


Az eladáshelyi reklám, a bolti reklám egyik leghatásosabb eszköze a szép dekoráció. Ma már a legmodernebb vágási és nyomtatási technikákkal akár egy darabot is el tudunk készíteni, megfelelő minőségben és konfekcionálva. Az első benyomás fontos, ne hagyja ki!

 

 

Komplett dekoráció a tervezéstől a kigyártáson át a felhelyezésig

Minőségi dekornyomda, reklámeszköz nyomdánk komplett megoldásokat ad, a reklámtáblától kirakati dekorációig, faldekorációig mindenre van jó megoldásunk.

  • - Éttermet, vagy boltot nyit?
  • - Kirakatát rendezi?
  • - Autóival, járműveivel hirdetne?
  • - Sportversenyt szervez?
  • - Kiállítást, szakmai bemutatót szervez?
  • - Kidekorálná irodáját?


Autódekoráció

Szélvédőre, teljes autófelületre vállalunk nyomott matricázást, logózást, fotónyomtatást, feliratvágást, Egy kis felirattól a szélvédő alján egészen a kamion, vagy céges repülő, hajó(!) oldaláig, mindent vállalunk feliratvágással, vagy kivágott nyomtatott feliratokkal!

A feliratvágásnál egyszínű fóliákból vágjuk plotterrel a betűket, grafikát, a nyomtatott kép kivágásánál előbb megnyomjuk színes fotóval, grafikával, utána vágjuk ki. Így tudunk átmenetes, vagy képes betűket és formára vágott fotókat is feltenni a kocsira.

 


Bolti dekoráció, kirakati látványelemek

Látványosnak és vonzónak kell lenni, kitűnni a tömegből - ehhez kell a jó szem, a kiválóan elkészített kirakati matrica, dekoráció.

Egy boltban mindig kell, hogy történjen valami: akciók, termékajánlók, szakmai napok, karácsony, húsvét, valentin nap - honnan máshonnan tudnák ezt a vevői, mint az aktuális kirakati és belső dekorációt látva?

 

 

Éttermi dekoráció

Friss ajánlatok, akciók, szezonális kínálat - itt sem maradhat el a dekoráció. Sőt, a dekorációhoz kapcsolódó egyéb munkák sem, mint az aktuális borlap, étlap, koktél és fagyilap, netán az ünnepi menü, vagy a nyitáshoz kapcsolódó nyitó promóciók. Ezt tőlünk mind egyben kaphatja meg. Egységesen, arculatba illően, minőségi megjelenéssel várhatja látogatóit, vevőit!

 

 

Kiállítási dekoráció készítés és tervezés

Akkor jó, ha sokak számára emlékezetes marad a rendezvényes megjelenése.  Egy jó dekoráció emeli a cég hírnevét, megragadja a tekintetet, vonzza az embereket. Egy profi kiállítási stand, vagy szakmai asztal egy bemutatón soha nem kidobott pénz, hosszú távon megtérülő, gazdaságos döntés. Kreatív és látványos kiállítási installációk, hátterek, dekorációk sokféle jó megoldás reklámnyomdától, profi grafikus és dekoratőr szakemberektől.

 

Keressen minket még ma és beszéljük meg, milyen dekorációval lenne elégedett. Hozzuk ki együtt a maximumot a helyzetből!
posta cím

Címünk: Daniella telep
1106 Budapest, Jászberényi út 82/C.
(Kérjük mielőtt indulna, telefonáljon!)Oldalunkon cookie-kat használunk, hogy a legjobb élményt tudjuk nyújtani felhasználóinknak. További információk