Reklámtábla, megállítótábla készítés


A megállítótábla pont szem előtt van azoknak, akik a boltja, vagy vendéglátóhelye előtt mennek el, az egyik legjobb figyelemfelhívó reklámeszköz. Szinte szó szerint "belebotlik" a kedves járókelő. A cégtábla messziről hatásos, a megállító tábla közelről.

Ami szem előtt van, annak jól kell kinéznie!

Megállítótábla, reklámtábla üzlet elé

A megállítótábla kiválasztásánál érdemes a minőségi szerkezetet és nyomatot választani, hiszen ez lehet az első jó benyomás az üzletről. Legyen mindig tiszta és kifogástalan állapotú. Reklámeszköz nyomdánkban sokféle megállítótábla-szerkezet közül tud választani, amit kérésére gyönyörű nyomattal látunk el. A megállítótábla mindkét oldala dekorálható vagy írható.

Megállítótábla fajták

Kínálatunkban megtalálható állandó grafikával ellátott megállító tábláktól - az alumínium kerettel, pattintós megállító táblán keresztül - a krétatábláig a széles a választék, a legtöbb összecsukható tábla, így könnyen mozgatható.

  • - A-vonalú megállítótábla
  • - Csővázas tábla
  • - Sátor alakú megállítótábla, hirdetőtábla
  • - Favázas krétatábla (napi menü, napi ajánlat tábla)
  • - Talpas megállítótáblák
  • - Formára vágott tábla (fagyi megállítótábla, alakos tábla, attrap)

 

Standard és egyedi álló táblák reklámeszköz nyomdánktól

A standard megállító táblákon kívül egyedi igényeknek megfelelően vegyes technológiájú táblát is kérhet. Pl. állandó, nyomtatott fejléccel ellátott tábla alatta krétával írható, törölhető felülettel vagy pattintós kerettel, amiben képet, szöveget, plakátot cserélhet. Egyedi alakra vágott megállító tábla, attrap készítésével is forduljon hozzánk bizalommal.

Kültéri reklámtábla

A legtöbb megállítótáblánk erős, vízálló szerkezetű, hogy bírja a megpróbáltatásokat. Arra ügyeljünk, hogy ne borítsa fel a szél, ha szükséges, rögzítsük valamihez. A élettartamuk jelentősen növelhető azzal, ha éjszakára zárt helyre visszük be, vagy amikor nem kell, mert lement a szezon, akkor letisztítva, száraz, zárt helyen tartjuk. Ha nincs nyitva a bolt, mindenképpen érdemes bevinni, mert sajnos,egy jó tábla érték, az másoknak is megtetszhet. Vigyázzon rá, hogy sokáig jó hasznát vehesse!

Megállítótábla, beltéri tábla
Fix, vagy rugalmasan állítható magasságú beltéri keretes reklámtáblát is forgalmazunk: bankok ügyfélváróiban, patikában a sor álláshoz, bemutatóteremben a nagyobb termékek mellé információs táblának, ártáblának - ezek az eszközök is rendkívül sokoldalúak és elegánsak. Rendezvényeken helyi információs táblának is alkalmasak.
A keretbe akár saját nyomtatóval nyomott szöveg is tehető, mert gyorsan és egyszerűen cserélhető.

Amit még tudnia kell, ha megállítótáblát szeretne

A kültéri megállító táblák használatához előfordulhat, hogy területfoglalási engedély kell, hogy kihelyezés előtt érdeklődjön az illetékes önkormányzatnál.

Megállítótábla, reklámtábla grafika

Elkészítjük Önnek, ezzel nem kell külön fáradnia, egyben kap mindent a DisplayABC-ról. Nem érdemes barkácsolni, mi a legjobbat adjuk megfizethető áron. Időtálló, ízléses, látványos, hatásos - mi kellhet még?

Kérjük, válasszon az alábbi szerkezeteink közül! Vagy kérje szakértő kollégánk segítségét!posta cím

Címünk: Daniella telep
1106 Budapest, Jászberényi út 82/C.
(Kérjük mielőtt indulna, telefonáljon!)Oldalunkon cookie-kat használunk, hogy a legjobb élményt tudjuk nyújtani felhasználóinknak. További információk