Megállító tábla a legjobbbb eszköz a járókelők figyelem felkeltésére


Üzletünk előtt sokszor szükség van egy olyan reklámhordozó eszközre, amibe "belebotlik" a kedves járókellő és észrevegye. Mert, ha az üzletünk előtt sétál, nem biztos hogy a bejárat felett lévő cégtáblát fogja nézni, de ha kiteszünk elé egy megállító táblát, melyen szembe jön vele egy csésze finom kávé, vagy egy frissen sült pék süti, nagy eséllyel máris megkívánta és hamarosan a pult előtt áll.

A megállító tábla kiváló figyelem felkeltő reklámeszköz. Az üzlet előtt elhelyezve az egyik legjobb vásárló csalogató marketing eszköz. A megállító tábla mindkét oldala dekorálható vagy írható.

Kínálatunkban megtalálható állandó grafikával ellátott megállító tábláktól - az alumínium kerettel, pattintós megállító táblán keresztül - a gyakran átírható kréta tábláig a paletta széles választéka. A standard megállító táblákon kívül egyedi igényeknek megfelelően e három technológiát vegyesen is alkalmazzuk. Pl. állandó fejléccel alatta krétával írható, törölhető felülettel vagy pattintós kerettel.

Egyedi alakra vágott megállító tábla, attrapok készítésével is forduljon hozzánk bizalommal.

A megállító táblák használatához előfordulhat, hogy területfoglalási engedély kell, hogy kihelyezés előtt érdeklődjön az illetékes önkormányzatnál

Kérjük, válasszon az alábbi szerkezeteink közül! Vagy kérje szakértő kollégánk segítségét!
posta cím

Átvételi hely: (előre egyeztetett időpontban)
1144 Budapest, Kerepesi út 136-138.
Számlázási címünk:
1165 Budapest, Futórózsa u. 71. 3 em.4.