Poszter sín, pattintós plakátkeret


Poszter sín

A poszter sín segítségével a posztereinket egyszerűen és elegánsan helyezhetjük el kirakatban, kiállításon, konferencián, üzletünk vagy akár saját szobánk falán.

Azonkívül, hogy az egyik legolcsóbb és legyegyszerűbb display eszköz a poszter sín, több grafikához is felhasználható, bármikor egyszerűen kicserélhetjük benne a bannert. A sínt szétnyitjuk, kihúzzuk belőle a dekorációt, becsúsztatjuk az új grafikát és összepattintjuk a poszter sínt, végül vissza akasztjuk a helyére.Poszter sínjeink között megtalálhatók az olcsóbb, keskenyebb, műanyag, illetve az elegáns alumínium sínek.

Az olcsóbb műanyag plakát sínt elsősorban papír plakátok rögzítésére ajánljuk, de vékonyabb textil nyomatok belógatására is tökéletesen alkalmas.

Az alumínium plakát sín örökéletű darab, nehezebb és masszívabb a műanyag poszter sínhez képest. Az alumínium profil kialakításának köszönhetően PVC molinó befogására is alkalmas.

A plakát síneket szálban, párban, vagy méretre vágva is kérheti.


Pattintós plakátkeret

A poszter sínek mellett a pattintós plakát keret is nagyon népszerű poszter kihelyezési reklámeszköz. A pattintós plakátkeret azon kívül, hogy elegáns, egyszerűen cserélhető benne a nyomat, kinyitjuk a plakát keret elején mind a 4 oldalon az alumínium profilt, majd kivesszük az antireflex műanyag előlapot, utána behelyezzük a grafikát, rá az anti reflex előlapot és visszapattintjuk a profilt.

Poszter kereteink széles választékában megtalálhatóak a hagyományos falra szerelhető és a belőgatható kétoldalas kivitel. A szabvány "A"-s és "B"-s méreteken kívül igény szerint egyedi méretre is gyártjuk a pattintós plakátkereteket.

A pattintós aéumínium plakátkereteink bel- és kül téren is használhatóak.


LED-es világítótábla
A LED-es világító tábla hasonló elven működik, mint a pattintós plakátkeret, annyi különbséggel, hogy itt a nyomatot hátulról egy LED-es mátrix világítja meg nagy fényerővel, így még figyelemfelkeltőbb.


Kérjük, válasszon az alábbi termékeink közül! Vagy kérje szakértő kollégánk segítségét!
posta cím

Átvételi hely: (előre egyeztetett időpontban)
1144 Budapest, Kerepesi út 136-138.
Számlázási címünk:
1165 Budapest, Futórózsa u. 71. 3 em.4.