Posztersín, plakátkeret, plakátsín


Dekorációs nyomdaként tudjuk, hogy a szép nyomat csak megfelelően elhelyezve, kirakva lesz igazán hatásos látványelem. Épp ezért minden olyan reklámeszközt, kiegésztő elemt is kínálunk, amivel profin tud megjeleníteni bárhol. A legtöbb nyomdában a kész nyomatok leadásánál megállnak. Mi arra is ügyelünk, hogy a nyomat igazi “élete”, amit a helyén tölt, az megfelelő és stílusos legyen. Ehhez vannak okos és hasznos kiegészítőink:

  • - Posztersínek
  • - Plakáttartó keret
  • - Plakáttartó állvány
  • - LED-es világítótáblaPosztersín

A posztersín segítségével a posztereinket egyszerűen és elegánsan helyezhetjük el kirakatban, kiállításon, konferencián, üzletünk vagy akár saját szobánk falán.

Azonkívül, hogy az egyik legolcsóbb és legegyszerűbb display eszköz a posztersín, több grafikához is felhasználható, bármikor egyszerűen kicserélhetjük benne a bannert. A sínt szétnyitjuk, kihúzzuk belőle a dekorációt, becsúsztatjuk az új grafikát és összepattintjuk a poszter sínt, végül visszaakasztjuk a helyére. Poszter sínjeink között megtalálhatók az olcsóbb, keskenyebb, műanyag, illetve az elegáns alumínium sínek.

Papír poszterhez műanyag sín, nyomott PVC-hez alusín

Az olcsóbb műanyag plakát sínt elsősorban papír plakátok rögzítésére ajánljuk, de vékonyabb textil nyomatok merevítésére, belógatására is használható.

Az alumínium plakátsín szinte örökéletű darab, nehezebb és masszívabb, mint  a műanyag posztersín. Az alumínium profil kialakításának köszönhetően PVC molinó befogására is alkalmas.

 

Mire használható a posztersín?

Profi plakátsínekkel lehet plafonról belógatott üzleti zászlókat, kétoldalas függő plakátokat dekorációkat szépen feltenni.

A plakátsíneket szálban, párban, vagy méretre vágva is kérheti.

Ha egyszer egy ilyen plakátsín-rendszerbe beruház, onnantól kezdve a bolti dekorációját percek alatt tudja profin cserélni. Akciók, leárazások, új termékek kampánya pár nap/ pár óra alatt látványosan és lenyűgöző méretekben megvan. Kevesebb szemét képződik, mintha mindig új táblákat rendelne és jóval olcsóbb is lesz.


Pattintós plakátkeret

A poszter sínek mellett a pattintós plakátkeret is nagyon népszerű poszter kihelyezési reklámeszköz. A pattintós plakátkeret azon kívül, hogy elegáns, egyszerűen cserélhető benne a nyomat, kinyitjuk a keret elején mind a 4 oldalon az alumínium profilt, majd kivesszük a csillogásmentes (antireflex) műanyag előlapot, utána behelyezzük a grafikát, visszatesszük előlapot és rápattintjuk a profilt.

Poszter kereteink széles választékában megtalálhatóak a hagyományos falra szerelhető és a belógatható kétoldalas kivitel. A szabvány "A"-s és "B"-s méreteken kívül igény szerint egyedi méretre is gyártjuk a pattintós plakátkereteket, óriás méretekhez is, akár 300x150 cm is megoldható.

A pattintós alumínium plakátkereteink bel- és kültéren is használhatóak.


LED-es plakátkeret, világítótábla

A LED-es világító tábla hasonló elven működik, mint a pattintós plakátkeret, annyi különbséggel, hogy itt a nyomatot hátulról egy LED-es mátrix világítja meg nagy fényerővel, így még figyelemfelkeltőbb. A világítótáblába speciális, átvilágíthatóan nyomott poszter kell, amit természetesen el tudunk készíteni Önnek

Reklámnyomda, reklámeszközökkel egy helyen!

Prospektustartókat, illetve poszterek, plakátok, függesztett reklámzászlók profi plakátsínes rendszereit találja nálunk!

Kreatív, elegáns és látványos megoldások, melyekkel sok pénzt tud spórolni, hiszen korlátlanul felhasználhatók! ha van megfelelő rendszere, már csak a nyomatot kell cserélni benne, ami nem akkora költség.

Jó és kreatív megoldásokért keressen, dekorációs nyomda Budapest.posta cím

Címünk: Daniella telep
1106 Budapest, Jászberényi út 82/C.
(Kérjük mielőtt indulna, telefonáljon!)Oldalunkon cookie-kat használunk, hogy a legjobb élményt tudjuk nyújtani felhasználóinknak. További információk