Pop up fal, sajtófal készítés, nyomtatás


Egyenes, íves display háttérfalak, kiállítási installáció hátterek készítése, nyomtatása gyakorlott reklámnyomda segítségével. Segítség Önnek, hogy könnyen megteremthesse a világot, melyben az üzenete életre kel az emberek előtt!

Rendezvényre látványos sajtófal készítés több méretben és szerkezettel.
Pár perc és kész a stand lényegi része bárhol. Pop up hátterek, kiállítási falak, melyekkel konferenciára, díjátadóra színpadra nagyon nagy és látványos dolgokat lehet alkotni.

A pop up háttérfal az egyik legerősebb vizuális hatást kiváltó mobil reklámeszköz, méreténél fogva az egyik legnagyobb a felállítható és hordozható nyomtatott marketing anyagok közül. Ha jól tervezik meg, központba emeli azt, ami, vagy aki előtte áll.

Konferenciák, kiállítási standok, árubemutatók kihagyhatatlan eleme az óriási popup sajtófal és ebből Önnek a displayABC a legszebbet adja!

Az íves pop up alumínium szerkezet magassága kb. 222 cm, könnyű, mégis erős, bár elsősorban beltérre javasolt.A szerelés és a szállítás egyszerű, egy személyautóban simán elfér a hordozó táskája, doboza.

Egyszerűen felállítható bárhol

Szereléséhez, felállításához nem kell erő, szaktudás és speciális eszköz sem, bár jó, ha ketten vannak, akik felállítják, egyedül nehezebb.

Prémium nyomattal

Óriási felülete digitális géppel, első osztályú, színes, fotóminőségű direkt nyomtatással, védőfóliával laminálva készül, Felállítva a szerkezet maga nem is látszik, mivel a grafika visszahajlik és beborítja az egészet. Akár a frontoldalon és a visszahajló széleken, akár körben az egészet, így teljesen térbe is állítható, körüljárható.A popup háttérfal felállítása rövid időt igényel.

A szerkezet felállítása után a mágneses elemeknek köszönhetően a grafika a helyére kerül, így az egymás melletti panelek hézagmentesek, mintha egy darabból állna az egész grafika. Bontáskor a dekorációs paneleket feltekerjük, majd a szerkezetet lebontjuk és a tároló eszközbe tesszük, mely a legtöbb háttérfal esetében a pop-up falhoz kapott, vagy opcionálisan vásárolt gurulós bőrönd.

Popup sajtófal   összeszerelése

A gurulós bőrönddel egyszerű a szállítás, kialakításának köszönhetően sérülésmentesen tárolhatók benne a grafikai panelek, és a popup szerkezet is. A tároló bőrönd kiállításokon egyszerűen pulttá alakítható, sőt az is grafikázható, így  a pulttető segítségével extra helyet nyerünk, mindent ki tudunk okosan használni!

Popup fal tervezési tippek

Kérésre a sajtófal grafikáját is megtervezzük. Javasoljuk, hogy viszonylag kevés szöveggel, inkább képekkel, grafikával oldjuk meg. Lejáró dátumot, eseti információt érdemes csupán  1-2 panelre tervezni, így csak azokat kell csak újranyomtatni. A panelek méretezését, elhelyezkedését megmondjuk grafikusnak.
Térdmagasság alá szöveget ne tegyünk, mert nem olvassák el. Nagy felbontású képekkel, illetve vektoros, nagyítható grafikákkal dolgozunk, a komplex látvány hatását találjuk ki.

Pop up fotófal, háttérfal- óriási reklámfelület, ami szem előtt van

Gazdaságos -  ha van egy szerkezetünk, arra készíttethetünk több grafikát, több grafikai résszel együtt. Lehet egy-két panelnyi grafika a céges arculatnak és brand üzenetnek, a többi rész meg cserélhető az adott termékek, vagy szolgáltatások bemutatására. Azt használhatjuk, amire épp szükség van.

Popup sajtófal grafika csere, javítás

Tartalmi változtatáshoz, kép-cím, telefon, dátum, stb cseréjéhez elég csak a grafikát, vagy a kérdéses grafika paneljét  újra nyomni, a szerkezet maradhat! Sőt, egy szerkezethez nyomtathatunk több grafikát is, ha többféle rendezvényünk van! Gazdaságos és olcsóbb megoldás, mint mindegyikre külön sajtófalat tartani.
Ideiglenes információt ráragasztással  is meg lehet oldani. Magát a fémszerkezetet is tudjuk javítani, ha szükséges.

Kérjük, válasszon az alábbi szerkezeteink közül! Vagy kérje szakértő kollégánk segítségét!
A feltüntetett árak a nyomtatott dekorációval együtt értendőek!posta cím

Címünk: Daniella telep
1106 Budapest, Jászberényi út 82/C.
(Kérjük mielőtt indulna, telefonáljon!)Oldalunkon cookie-kat használunk, hogy a legjobb élményt tudjuk nyújtani felhasználóinknak. További információk