PopUp sajtófalak 164 900 Ft-tól. Egyszerű háttérfalak


A pop-up display szerkezetek mára már teljesen meghódították a világot. Könnyen hordozható, modern és egyszerűen, szerszám nélkül rövid idő alatt összeállítható, egy embernek sem okoz különösebb gondot az összeállítása.
Háttérfalként, fotófalként és sajtófalként is egyaránt alkalmazhatók. Több funkciót is betölt egy ilyen popup szerkezet, hiszen egy-egy rendezvény, sajtótájékoztató alkalmával kitűnő reklámhordozó, hiszen amellet, hogy eltakarja a háttérben zajló eseményeket, óriási felületű reklámhely cégünk részére. Kínálatunkban minden igényt kielégítően megtalálhatóak íves, egyenes vagy hengeres (tower) változatban is. A szerkezetek mindegyike különleges, mágneses elemekkel lett tervezve.

A display-ek összezárva kis helyen szállíthatók. A popup rendszer felállítása rövid időt igényel. A szerkezet felállítása után a mágneses elemeknek köszönhetően a grafika a helyére kerül, így az egymás melletti panelek hézagmentesek, mintha egy darabból állna az egész grafika. Bontáskor a dekorációs paneleket feltekerjük, majd a szerkezetet lebontjuk és a tároló eszközbe tesszük, mely a legtöbb háttérfal esetében a pop-up falhoz kapott, vagy opcionálisan vásárolt gurulós bőrönd.

A gurulós bőrönddel egyszerű a szállítás, kialakításának köszönhetően sérülésmentesen tárolhatók benne a grafikai panelek, és a popup szerkezet is. Kiállításokon egyszerűen pulttá alakítható a pulttető segítségével.
Az első sajtófalak az ugynevezett pókos falak voltak. Innen ered a sajtófalak "homályos" méretezése. Ezeken a falakon a grafikák akkoriban még majdnem négyzet alakú sík PVC táblára voltak kasírozva, melynek a sarkait gumis pókkal lehetett a szerkezetre rögzíteni. Az egymás mellé és alá helyezett grafikai elemek száma adta meg a sajtófalak méretét. Ebben az időben, kb. 20 éve csak a satófal szemből lévő oldalát, illetve a hát oldalát tudtuk dekorálni, nem volt lehetőség, hogy a 2 oldalát is lezárjuk, mint manapság, a modern sajtófalakon ezeket hívjuk a végzáró elemeknek.

Kérjük, válasszon az alábbi szerkezeteink közül! Vagy kérje szakértő kollégánk segítségét!
A feltüntetett árak a nyomtatott dekorációval együtt értendőek!