ROLLUP

POPUP

BANNER

MEGÁLLÍTÓ TÁBLA

PROSPEKTUS-TARTÓ

KÍNÁLÓ PULT

POSZTERSÍN, KERET

STRANDZÁSZLÓ

KIÁLLÍTÁSI STAND

Reklámeszköz készítés Budapest:


Dekorációs nyomdánk hatalmas választékkal várja profi kivitelezésű, mobil reklámhordozókkal várja, melyekre grafikát tervezünk, vagy az Ön által hozott terveket, emblémát, szöveget, képet nyomtatjuk.

Megállítótábla, reklámzászló, kiállítási stand, pop up sajtófal, kiállítási banner, roll up, molinó, reklámponyva

Ez a pár dolog csak ízelítő abból a rengeteg okos helyi marketing megoldásból, amire szüksége lehet. Nálunk van szinte minden, ami növeli az eladást, a márka ismertséget, ami vonzza a szemet. Egy komplett stand anyaga akár egy személyautó hátsó ülésén is elférhet, sem erő, sem túl nagy ügyesség nem kell a felállításához. Reklámeszköz nyomtatás rövid határidővel is lehetséges nálunk!

Bemutatók, rendezvények, kiállítások nyomtatott dekorációja

Könnyedén összeállítható, egyszerűen kinyitható, profi megoldásokból nálunk nincs hiány. Ön elmondja, mekkora területe van, kb. mekkora költségvetése, mit szeretne kommunikálni, és mi segítünk kiválasztani azokat a mobil display elemeket, melyekkel az adott helyen a leglátványosabb hatást érheti el. Sokféle rollup típus, reklámzászló, íves és egyenes sajtófalak, popup pultok, standelemek, állványos plakátok egyedi grafikával készülnek nálunk. A legtöbbnek saját, praktikus hordtáskája is van!

A hordozható dekorációs és reklámeszközeink előnyei:

- látványos, bárhol kihelyezhető
- egyszerűen, gyorsan, segítség és szerszám nélkül összeállítható,
- rövid a gyártási ideje
- könnyen szállítható, kis helyen tárolható,
- hosszú távon, sokszor használható,
- gazdaságos, mert cserélhető a szerkezetben a nyomat (új kép, új szöveg, stb)
- a legtöbb szerkezet bővíthető, javítható, garanciális

TIPP: Egy pillanat alatt saját, céges teret, márkájának különleges világot tud varázsolni velük egy puszta szobába, csarnokba, vagy üres területen! Ha sok emberrel találkozik, ha nemzetközi színvonalú megjelenést szeretne sugallni, akkor ezek az eszközök viszik közelebb céljához. Ne érje be összetákolt fél megoldásokkal: egy profi attól profi, hogy erőlködés nélkül is többet mutat!
posta cím

Címünk: Daniella telep
1106 Budapest, Jászberényi út 82/C.
(Kérjük mielőtt indulna, telefonáljon!)Oldalunkon cookie-kat használunk, hogy a legjobb élményt tudjuk nyújtani felhasználóinknak. További információk