Roll Up szerkezet nyomtatással 14500 Ft-tól a prémium szerkezetig


Az egyik legnépszerűbb és legpraktikusabb reklámeszköz a roll-up.

 

Könnyű, egyszerűen használható display szerkezet, népszerűsége talán ennek köszönhető. Használata nem igényel semmilyen tapasztalatot és szerszámot sem. Egy személy könnyen és gyorsan összeállítja, majd a rendezvény végén összecsukja.

A rollup az a display szerkezet, melynél a szerkezet házában egy rúgóval feszített tengelyre feltekerve helyezkedik el a dekoráció használaton kívül, biztonságosan, így nem kell rá ügyelni, hogy bármikor összegyűrődik, rálépnek, elszakad, elkoszolódik és egyéb hasonló kellemetlen problémák érik és kis helyen tárolható.

A felállított roll up szerkezetben a függőleges oszlopra akasztott felső sínbe akasztott vagy ragasztott grafikát alulról a rúgóval feszített tengely fogja feszesre megfeszíteni, melyre ragasztva vagy befűző sín segítségével kerül a grafika.

A dekoráció leengedése után a függőleges tartó rúdat, mint a "sátorcsövet" összecsukva el lehet a roll up szerkezet profiljában helyezni, mert a legtöbb szerkezet profiljában megvan a helye.

Az összecsukott roll up-ot a hozzá tartozó vászonszövet táskába csúsztatva kényelmesen lehet szállítani, akár a vállunkra véve, akár kézben tömegközlekedéssel, de az autó csomagtartójába is kényelmesen el lehet helyezni, majd a parkolóból a hordtáskák füleit összefogva több roll upot is be tudunk egyszerre vinni magunkkal.

A rendezvény helyszínén a hordtáskából kivesszük a prémium roll up szerkezetet, melyből felhúzzuk a sértetlen grafikát, amit ismét kényelmesen tudunk használni, mert tudjuk, hogy a dekorációnk "jó kezekben" volt tárolva.

Ha már nem aktuális a rollup szerkezetbe nyomtatott dekoráció -mert mint tudjuk napjainkban minden változik- nem kell mindjárt kértségbe esni, mert prémium fotóminőségű nyomtatással elkészítjük az új grafikai panelt és könnyedén ki tudjuk cserélni a régi dekorációt egy újra, akár olyanban is, ami nem szerepel a fenti szerkezetek között. Ezáltal mindenki jól jár, Önnek megmarad a megkedvelt szerkezete, és nem kell újra kifizetni a szerkezet árát, mi pedig boldogak vagyunk, mert ezzel kevésbé szennyezzük a környezetünket.

 

Roll Up szerkezet nyomtatással 14500 Ft-tól a prémium szerkezetig.

Ha Önnek viszonylag kevés szerkezetre és gyakran változó grafikára van szüksége, akkor a cserélgethető grafikájú roll upokat ajánlanánk a figyelmébe (általában a felső közép és prémium kategória), melyhez kis tapasztalatra és odafigyelésre van szükség, természetesen a grafika cserét megtanítjuk Önnek, így már nélkülünk is könnyedén boldogul majd vele, de ha elakad, vagy nem biztos a dekoráció cserében, bármikor állunk rendelkezésére!

Ezek után elárulom, hogy a banner állványok közül a roll up banner az, amelyik a legjobban megéri az árát, ha nincs egyéb speciális elvárás a display állvánnyal kapcsolatban.

Rollup szerkezeteink között Ön is megtalálja a kedvére valót van egyoldalas és kétoldalas, alapesetben beltéren használhatóak, de van kültéri szerkezetünk is, van gazdaságos, elegáns és prémium szerkezetig élettartam garanciával.

Ha sikerült Önt kicsit összezavarnunk kérjük, válasszon a fenti szerkezeteink közül! Vagy ha most nagyon összezavartuk, akkor kérje kollégánk segítségét


A feltüntetett roll up árak komplettek, tartalmazzák szerkezet és a prémium fotóminőségű nyomtatással készült dekoráció árát is!
posta cím

Átvételi hely: (előre egyeztetett időpontban)
1144 Budapest, Kerepesi út 136-138.
Számlázási címünk:
1165 Budapest, Futórózsa u. 71. 3 em.4.