Roll up készítés, roll up nyomtatás


Reklám és dekorációs nyomdánk egyik legnépszerűbb terméke a kinyitható, gyorsan felállítható roll up, vagyis az álló „roll lap”, ahogy sokan keresik. A Roll up annyiban különbözik az álló bannertől, hogy egy rugós szerkezettel kihúzható és könnyedén vissza is csévélhető a szerkezetébe.

Rollup méretek

minden rollup termék leírásában szerepel a pontos méret kinyitott állapotban. A legfontosabb a roll up szélessége, ami 85 cm-től 200 cm is lehet. Az óriási giga roll up 300 cm magas, a klasszikus roll up 200 cm

Roll up nyomtatás

A roll up gyártás során a grafikát direktben nyomjuk a hordozóra, majd ezt a fényzáró műanyag filmet vagy ponyva anyagot tesszük be a szerkezetbe. A hosszabb élettartam érdekében lamináljuk is a rollup filmet. A méret függ a szerkezet nagyságától. Kivitel szerint választható kültéri roll up, illetve kétoldalas, dupla roll up is. Ez utóbbi esetben a 2 nyomat eltérő is lehet.

Roll up árak

Minden egyes roll up fajtának megtalálható a termékleírásban az ára, ami tartalmazza a roll up szerkezet árát és természetesen a nyomat árát, mindegy, hogy milyen grafikát kér. A roll up árban a szerkezet, a nyomtatás és a hordtáska ára is benne van. Olcsó roll up a kisebb szerkezetű, 85 cm széles ECO roll up.

A roll up felállítása, összecsukása, szerelése egyszerű

Vegye ki a szerkezetet a hordtáskából. Az alumínium talpban benne van a kimerevítő tartórúd, amit össze kell illeszteni egymásba. Utána kihúzni a nyomatot és a merevítő rúd tetejét be kell akasztani a rollup nyomat tetején található lécbe középen. Utána a rúd alját kell  beledugni a talpba, az erre kialakított kis nyílásba. A stabil megállításhoz a fémszerkezeten ki kell hajtani 90 fokban a lábakat (amelyiknek van). Semmilyen szerszám, vagy ügyesség nem kell hozzá, 2 perc alatt kész. Összecsukáskor mindezt fordítva végezzük el, de arra ügyeljünk, hogy ne hagyjuk magától összecsapódni, hanem kézzel, finoman engedjük felcsavarodni a nyomatot, különben sérülhet, tönkremehet a grafika.

A roll up élettartama

Sok évig kifogástalan állapotban használható megfelelő használat és tárolás mellet.

A roll up szállítása egyszerű, kézben, vállon is vihetők a kisebbek, de egy személyautóba biztos elfér, akár több is. Kényelmes, látványos és praktikus display reklámeszköz szinte bárhová. A roll up tárolása kis helyen is elfér. Mindegy, hogy állítva, vagy fektetve tárolja, a lényeg az, hogy a mechanikai sérülésektől védje. A nyomat feszesen feltekeredik a szerkezet tengelyére így nem gyűrődik, sem állítva, sem fektetve, a váz pedig védi a nyomatot. A lényeg, hogy a szerkezet ne sérüljön, mert ha dobálják, leejtik akkor eldeformálódhat a fém is.

Roll up grafika csere és javítás

Ha már van szerkezete, de a grafika elavult, akkor elég csak a nyomatot cserélni. Ez sokkal egyszerűbb és olcsóbb. Hozza el hozzánk elavult rollup reklámeszközét és mi kicseréljük benne a grafikát és bele is szereljük az új nyomatot. A grafikai megtervezésében is segítünk, hogy Önnek rövid idő alatt vadiúj roll up-jai, kiállítási hátterei lehessenek!

Jellemző rollup hibák, amiket javítunk:

  • - sérült, hiányos szerkezet
  • - nem húzza vissza a grafikát
  • - leszakadt, eleresztett a felső sín
  • - a szakadt grafika csak újra nyomással javítható, de azt is megoldjuk


Roll up nyomtatás, roll up készítés, tervezés és javítás a DisplayABC - vel. Keressen minket!posta cím

Címünk: Daniella telep
1106 Budapest, Jászberényi út 82/C.
(Kérjük mielőtt indulna, telefonáljon!)Oldalunkon cookie-kat használunk, hogy a legjobb élményt tudjuk nyújtani felhasználóinknak. További információk