Reklámzászló, céges zászló, strandzászló készítés


A zászlóra figyelünk, a zászló mozog a szélben, kiemelkedik a tömegből, figyelemfelhívó marketingeszköz elsősorban kültéren, de beltéren is jól mutat. Néhány jól elhelyezett reklámzászlóval behívhatja a közönséget üzletébe, éttermébe, odacsábíthatja a kiállítási standjához. A strandzászló szerethető, egyszerű és hatásos helyi reklámeszköz. Mindenki megérti, nem lehet nem figyelni rá, így az üzenetet, nevet, márkát ennél egyszerűbben nem is hirdetheti helyben.

Reklámzászló nyomtatás

Maga a rúd, a tartószerkezet azonos, de a szabásvonal lehet uszony, csepp vagy hagyományos téglalap.
A strandzászló rövid idő alatt elkészül és nagyon sokáig, akár évekig jól használható. UV álló festékkel nyomjuk, így a kinti időjárást, napot, esőt, szelet is jól bírja. Kíméletesen mosható is.

A strandzászló nyáron, jó időben rendkívül népszerű, mivel egyszerűségével szinte semmi más nem vetekedhet. A zászló hatásos jelzés, ami vonzza a szemet. Display nyomdánkban ez az egyik slágertermék, ha eljön a jó idő.

Reklámzászló talp

Kulcskérdés a stabilitás, a zászlótalpon nem szabad spórolni, mivel semmi nem lehet rosszabb egy zászlónak, mintha a földre kerül. Állítsa meg stabilan, bevált, jól rögzíthető szerkezetekkel, amit szintén rendelhet a zászlónyomtatás mellé tőlünk. Leszúrható kültéri talp, súlyosabb fémtalp, vagy beltéri kereszt alakú zászlótalp-szerkezetekből választhat attól függően, hova szeretné állítani és mekkora a zászló.

Zászló konfekcionálása

Kérésre mindent elkészítünk, szegve, karikákkal, bújtatókkal, szerelési anyagokkal együtt adjuk a kész reklámzászlót, amit akár homlokzatra, vagy a meglevő rúdjára is fel tud tenni. Bármekkora méretet vállalunk, sőt egyedi formákat is!

Lényeg az egyszerűség. Ön kiválasztja, kérésre mi megtervezzük, legyártjuk a reklámzászlót, strandzászlót és kompletten felrakásra készen kapja meg. Pár nap múlva már ott loboghat Önnél, és nem is kell vele semmit csinálnia csak reggel kitenni, este bevinni.

Céges zászló készítése tervezéssel és tanácsadással
Vajon az Ön boltja előtt melyik méret és fazon mutatna jól?  - Nézzük meg és adunk tanácsot is arra, hogyan érdemes használnia! Kérésre meg is tervezzük a grafikáját.

Keressen minket és akár egyetlenegy zászlót is legyártunk. Természetesen a költségek miatt jobb, ha pár darabbal többet készítünk.
posta cím

Címünk: Daniella telep
1106 Budapest, Jászberényi út 82/C.
(Kérjük mielőtt indulna, telefonáljon!)Oldalunkon cookie-kat használunk, hogy a legjobb élményt tudjuk nyújtani felhasználóinknak. További információk